dimecres, 2 de febrer de 2011

Achtung baby

Any de publicació: 1991
Productor: Brian Eno i Daniel Lanois
Estudis de grabació: Hansa Ton, Berlin, Dog Town, S.T.S., i Windmill Lane, Dublín
Companyia discogràfica: Island Records


  1. Zoo station
  2. Even better than the real thing
  3. One
  4. Until the end of the world
  5. Who's gonna ride your wild horses
  6. So cruel
  7. The fly
  8. Mysterious ways
  9. Tryin' to throw your arms around the world
  10. Ultraviolet ( Light my way )
  11. Acrobat
  12. Love is blindness