dijous, 3 de març de 2011

U2 i el cine - In the name of the father

IN THE NAME OF THE FATHER

Any: 1993
Director: Jim Sheridan
Actors: Daniel Day-Lewis, Emma Thompson, Pete Postlethwaite, John Lynch, Beatie Edney, Mark Sheppard, Don Baker, Frank Harper, Saffron Burrows, Tom Wilkinson, Gerard McSorley
Sinopsis: Belfast, anys 70. Gerry ( Daniel Day-Lewis ) es un noi que només sap beure i sortir de festa, per a disgust del seu pare Giuseppe, un home tranquil i educat. Quan Gerry s'enfrenta a l'IRA, el seu pare l'envia a Anglaterra. Una vegada allà, per coses del destí, es acusat de participar en un atentat terrorista i condenat a cadena perpetua juntament amb els "cuatre de Guildford". També el seu pare es detingut i empresonat. A la presó Gerry descobreix que l'aparent fragilitat del seu pare amaga una realitat amb una gran força interior. Amb la ayuda d'una abogada entregada a la causa, Gerry es proposa demostrar la seva inocencia, netejar el nom del seu pare i fer pública la veritat sobre un dels mes lamentables errors legals de la historia recent d'Irlanda. ( Sinopsi extreta de http://www.filmaffinity.com/ )
Aquest es el trailer de la pel.lícula.
El video de la cançó que dona nom a la pel.licula, interpretada per Bono i Gravin FridayUn altre tema grabat per la pel.licula per Bono i Gavin Friday, Billy Boola.Y per últim, You made me the thief of your heart, una cançó interpretada per Sinead O'Connor i escrita per Bono i Gavin Friday.