divendres, 12 de juliol de 2013

U2 i el cine - He died with a felafel in his hand

HE DIED WITH A FELAFEL IN HIS HAND


Any: 2001
Director: Richard Lowenstein
Actors: Noah Taylor, Emily Hamilton, Romane Bohringer, Alex Menglet, Brett Stewart, Damian Walshe-Howling, Sophie Lee, Francis McMahon


Sinopsis: Danny viu al número 47 d'una casa compartida. obsessionat amb els dilemes existencials clàssics masculins i les icones que representen, Danny està intentant donar un sentit a l'estranessa que produeix compartir la seva vida amb estranys. Començant a l'ambient tropical de Brisbane, amb una sobreabundància de nois, i una noia, Sam, Danny decideix salvar-se escrivint una novel·la existencial.L'arribada d'Anya i un dilema del tipus "Miami antivici" relacionat amb el lloguer, llença la seva vida i, finalment, la casa en la que viu, al carrer. House 48 està a Melbourne. Danny es troba davant d'un malson kafkià, on pren el pols a la ciutat amb un parell de detectius filosòfics i una col·lecció "hardocre" dels seus seguidors, que en l'estat de Victoria, la policia té una tendència a disparar per matar. Escapa a Sydney, a "House 49", i Danny es troba amb un estil de vida hetero-fascista.


U2 contribueix amb la cançó Miss Sarajevo, que apareix al disc grabat amb el nom de Passengers, Original soundtracks Nº1Aquí teniu el trailer de la pel"lícula:Y aquí us deixo el fragment de la pel·lícula on apareix la cançó: